Pica-Clubs


La Pica-clubs és una activitat popular d'orientació per equips oberta a tots els públics, des dels més petits als més grans, tant no-iniciats com experts. És tracta d'una prova on no només cal saber orientar-se bé: també es necessita ser observador/a, hàbil, enginyós/a i tenir sentit de l'humor! La Pica-clubs tindrà lloc al poble de Gósol i als seus entorns sota la màgica llum del capvespre.


NORMATIVA
Es podran formar equips d'entre 2 i 5 persones. Els participants hauran de portar un element característic (samarreta, complement, disfressa...) que els identifiqui com a membres del mateix equip.


Cada equip disposarà d'un llistat de descripcions i proves que haurà de resoldre amb l'ajuda d'un mapa que s'entregarà a cada participant al començament de la cursa. Els membres de cada equip hauran d'anar tota l'estona junts (en cas de que no sigui així seran desqualificats). Un cop finalitzada la cursa, s'assignarà una puntuació a cada equip en funció de les pistes resoltes correctament (atenció perquè els errors descompten!!!), que s'utilitzarà per decidir els guanyadors:
  • El club guanyador serà aquell que obtingui un millor resultat basat en la puntuació de tots els seus equips i s'emportarà un pernil!!!
  • L'equip sense club que obtingui la puntuació més alta també tindrà premi: un magnífic lot d'embotits de la zona!!!

L'entrega de premis de la Pica-clubs es realitzarà el diumenge 23 de setembre juntament amb els del Campionat de Catalunya d'Ultrallarga i la cursa de Copa Catalana. 


INSCRIPCIONS
Les inscripcions a la Pica-clubs es podran fer:
  • A través d'aquest formulari fins el dijous 20 de setembre.  [4 € per persona]
  • El mateix dia, a partir de les 17h i abans de les 17:45. [5 € per persona]
El preu de la cursa són 4 euros per persona per aquells qui s'inscriguin pel formulari dins de les dates indicades, i de 5 euros per persona pels que s'inscriguin el mateix dia. En els dos casos el pagament es realitzarà el mateix dia de la cursa al centre de competició que estarà ubicat a la Plaça Major de Gósol.

"ESCALFAMENT" PREVI
Per aconseguir punts extra i estar més a prop del fantàstic premi tots els equips inscrits teniu fins el dijous 20 de setembre per publicar una foto de tots els components al Facebook a l'esdeveniment "Pica-Clubs Gósol 2012" (no us descuideu d'indicar el nom de l'equip per poder-vos assignar els punts addicionals!). En el cas que no tinguéssiu Facebook ens podeu fer arribar la foto amb el nom de l'equip a clubupc@gmail.com.

Accepteu el repte??? Doncs comença "el pique"!! :-)